Serviciile pe care le oferim

Detailing-polish-auto.ro presteaza servicii esentiale de detailing si polish auto in Bucuresti, punct de lucru Sos. Giurgiului nr. 171, la preturi avantajoase in functie de cerintele clientului. Remediem orice defect, zgarieturi lac, vopsea matuita, scursuri lac sau vopsea si polish faruri, vopsitorie auto, lac faruri. In plus va oferim consultanta de pret prin telefon in vederea cosmetizarii masinii dumneavoastra, astfel sa nu mai fiti nevoit sa va deplasati pana la punctul nostru de lucru.

1.

Detailing auto

Detailing-ul oferit cuprinde: curatarea tapiteriei, igienizare cu parfum + dezinfectant, degresare componente plastic, curatare/degresare motor si caroserie, etc.

2.

Polish auto

Polish-ul oferit cuprinde: bufuire cu compound fin si lustruire cu polish + protectie cu sealant, acest serviciu include decontaminarea vopselei de bitum, vopsea straina, etc.

3.

Polish faruri/stopuri

Serviciul oferit are la baza restaurarea farurilor prin indepartarea suprafetei matuite, refacerea claritatii pentru o mai buna vizibilitate si aplicare protectie la faruri sau stopuri.

4.

Folie caroserie/faruri/stopuri

Serviciul include aplicare folie transparenta protectie caroserie, folie colorata sau transparenta protectie faruri/stopuri,

5.

Montaj folie autorizata

Folie auto autorizata de cea mai buna calitate, marca Llumar. Folia auto, beneficieaza de o garantie intre 3 si 12 ani.

6.

Servicii aditionale la domiciliu

Executam cosmetica auto profesionala la domiciliu.

Galerie poze